Ons team

Dhr. S. Rijkenbarg, tandarts – implantoloog (NVOI geaccrediteerd)

Ik ben zeer enthousiast over mijn vak en oefen het met veel plezier uit. Het technisch en praktisch bezig zijn in combinatie met het persoonlijk contact met mensen maakt dit werk geweldig. De continuïteit van zorg en het hierdoor jarenlange contact met mensen is een bijzondere kant van ons vak.

Ik heb in Nijmegen de tandheelkunde opleiding gedaan aan het UMC St Radboud. Vanaf 2005 heb ik in verschillende praktijken waargenomen, om zo ervaring op te doen met verschillende manieren van werken en praktijkvoering. Omdat ik mij wilde specialiseren in het doen van poliklinische kaakchirurgische behandelingen (chirurgie waar geen algehele narcose voor nodig is) heb ik anderhalf jaar op de afdeling kaakchirurgie in het UMC St. Radboud gewerkt. Hier heb ik veel chirurgische behandelingen leren doen, waaronder de implantologie en parodontale chirurgie. Sinds eind 2011 doe ik dat ook op verwijzing voor andere collega’s. In 2016 ben ik door de NVOI geaccrediteerd als implantoloog. Dit keurmerk geeft aan dat we op een hoog niveau de chirurgische behandelingen uitvoeren, ook worden we daarop met regelmaat gecontroleerd.

Tandarts Rijkenbarg is actief in het volgen van nascholing en intervisie.
Werkzaam: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
BIG-nummer 79063406502

Mw. E. Meskers, tandarts

Tandarts Meskers werkt vanaf begin 2018 in de praktijk. Ze heeft een brede ervaring opgedaan met de behandeling met de nieuwste behandeltechnieken. Heldere communicatie over de te verwachten behandeling zijn heel kenmerkend voor haar. Ze is enthousiast bezig met haar vak, dat merkt je als patiënt gelijk. Door veel uit te leggen en ruim de tijd te nemen voor de behandelingen voelen ook kinderen en angstige patiënten zich erg op hun gemak. De combinatie van de algemene praktijk met de uitdagingen van gecompliceerde behandelingen spreekt haar zeer aan. Ze is geschoold in orthodontische behandelingen, zowel met doorzichtige aligners als met vaste bracket beugels. Tandarts Meskers is daarmee een zeer goede aanvulling binnen ons team.

Ook tandarts Meskers is actief in het volgen van nascholing en intervisie.
Werkzaam: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
BIG-nummer 9923780202

Mw. V. Niessen, tandarts

Tandarts V. Niessen werkt vanaf augustus 2011 in de praktijk. Ze is in 2010 als tandarts afgestudeerd aan de UMC st. Radboud universiteit. Ze verzorgt de algemene tandheelkunde met als bijzonder aandachtsgebied de esthetische tandheelkunde. Een steeds belangrijker geworden deel van de tandheelkunde. Nu mensen hun eigen tanden steeds langer houden, bestaat vaak ook de wens om hun mooie ‘lach van vroeger’ terug te krijgen. Zowel met composiet-vulmaterialen als porseleinen kronen kan ze met de nieuwste technieken prachtige resultaten behalen.

Tandarts Niessen is actief in het volgen van nascholing en intervisie.
Werkzaam: woensdag en vrijdag.
BIG-nummer 29912957702

Dhr. J. Jegorov, tandarts

Tandarts J. Jegorov werkt sinds oktober 2023 bij ons in de praktijk. Ook hij is in Nijmegen opgeleid tot algemeen tandarts. Door de algemene tandheelkunde te combineren met complexere behandelingen is hij een allround tandarts. Geschoold in de nieuwste digitale technieken en de brede toepasbaarheid daarvan brengen zijn tandheelkunde op een nieuw niveau. Hij vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de tandarts, een persoonlijke benadering staat daarbij voorop.

Tandarts Jegorov is actief in het volgen van nascholing en intervisie.
Werkzaam: dinsdag, woensdag en donderdag
BIG-nummer 49932876802

 

Mw. E. Zwaan, tandarts – endodontologie

Tandarts E. Zwaan werkt sinds september 2014 bij ons in de praktijk. Vooral de technisch moeilijkere behandelingen hebben haar voorkeur, waaronder de complexe wortelkanaal- behandelingen. Speciaal voor deze behandelingen werkt ze 1 dag per maand in de praktijk.

Tandarts Zwaan is actief in het volgen van nascholing en intervisie.
Werkzaam: 1 vrijdag per maand
BIG-nummer 19912893602

Melany Essing, mondhygiëniste

Sinds 1 mei 2020 ben ik werkzaam binnen het team, en heb een ruime ervaring als mondhygiëniste. Na al op jonge leeftijd interesse te hebben in de tandheelkunde, ben ik in 1996 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de KUN te Nijmegen.

De combinatie van gezondheid, werken met mensen en met je handen bezig zijn spreekt mij erg aan. Zeker omdat uit diverse onderzoeken de relatie tussen je mondgezondheid en je algemene gezondheid duidelijk is aangetoond. Een gezonde mond is dus een mooi cadeau aan jezelf!  Graag zou ik die gezonde mond met u willen bereiken, door samen de (vaak) uitgebreide tandvleesproblemen aan te pakken. Door de oorzaken in kaart te brengen en stapsgewijs uitgebreide gebitsreinigingen uit te voeren, werken we aan een optimale mondgezondheid. Daarnaast heb ik als tandheelkundig vrijwilliger gewerkt in ontwikkelingslanden, om mensen die geen toegang hebben tot tandheelkundige voorzieningen te kunnen helpen. Een ervaring voor het leven.

Ik ben actief in het volgen van bij- en nascholing en geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KRM.

Werkzaam: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Edith Mellink, paro-preventie assistente

Edith is geschoold in de preventieve tandheelkunde. Dat houdt in dat ze naast het verwijderen van tandsteen, tandvleesbehandelingen doet en voorlichting geeft over goede gebits- en tandvleesverzorging. Ze geeft poetsinstructies aan kinderen en maakt sealents (laklaagjes) op de blijvende kiezen bij kinderen om zo gaatjes te voorkomen.

Werkzaam: dinsdag, woensdag.

Ferya Demirel, paro-preventie assistente

Sinds 2019 ben ik een gediplomeerd preventieassistente. Met enthousiasme geef ik poets instructies en doe ik behandelingen zoals het verwijderen van tandsteen om tandvleesproblemen te voorkomen. Ik leg graag uit wat er gebeurt als je geen goede mondhygiëne hebt, want wat je niet weet, kun je niet veranderen. Meedenken met de patiënt is belangrijk om passende adviezen te geven over hulpmiddelen voor het schoonhouden.

Ook geef ik bij Kinderen extra fluoride wanneer dit nodig is, en maak ik sealents in de blijvende kiezen (laklaagjes). Voor deze jonge patiënten geef ik poetsles, en mijn doel is te motiveren om zo een goede mondhygiëne te krijgen en te houden.

Dit alles probeer ik te doen in goed overleg, waarbij ik rekening houd met de mogelijkheden en de wensen van de patiënten.

Werkzaam: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

 

Karam Al Masalmeh , tandtechnieker

Iboya van Hardeveld, ortho – assistente

Amina Shan, paropreventie – assistente

Bertine Nijenhuis, assistente

Inga Herold, assistente

Britney Bosker, ortho – assistente

Susan Elissen, assistente

Seray Bagci, assistente

 

Er is bij ons in de praktijk ook ruimte voor scholing. Daarom kan het zijn dat de tandarts wordt geassisteerd door assistentes in opleiding bij het ROC (Arnhem of Deventer). Vaak zal dan tijdens behandelingen nog extra uitleg worden gegeven aan de assistente over het hoe en waarom van bepaalde behandelingen.