Missie en visie

Uw mond blijft uw mond, en zo zien wij dat ook. Wij hebben in uw mondgezondheid een signalerende rol en brengen daar advies bij uit. Altijd in het belang van u en rekening houdend met uw wensen. We hopen met voldoende uitleg u uiteindelijk mee te krijgen naar een tandheelkundig gezonde en voorspelbare toekomst.

Omdat we geen concessies willen doen aan de kwaliteit van ons werk in uw mond, plannen we voor elke behandeling voldoende tijd in en gebruiken we alleen materialen die zich klinisch bewezen hebben.

De praktijk kwaliteit willen we graag inzichtelijk maken door ons bij het KRT (kwaliteitsregister tandartsen) in te schrijven. Hierdoor weet u als patiĆ«nt dat we onze bij en nascholing voor elkaar hebben. Ook worden we als praktijk gevisiteerd door kwaliteitscommisies en zijn we sinds 2016 NVOI geaccrediteerd voor de implantologie. Kortom we werken hard om deze kwaliteit voor u en andere collega’s zichtbaar te maken.

Zorgvuldigheid, kwaliteit, esthetiek, duidelijke uitleg, rust en kindvriendelijkheid zijn kernwaarden van onze praktijk.